Galerie

Pololetní prázdniny naši zaměstnanci využili k zdokonalování svých profesních schopností. Na páteční oběd připravili pomalu pečené hovězí maso ke svíčkové omáčce na smetaně. Jeho příprava spočívá v několikahodinovém pečení při nízkých teplotách a masu dodává křehkou a šťavnatou chuť. Naši strávníci se mohou těšit již tento pátek na koprovou omáčku připravenou tímto způsobem a nejen na ni. Vyzkoušeli si též přípravu masa metodou sous-vide. Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je to kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni.
Zkoušíme nové postupy

Pololetní prázdniny naši zaměstnanci využili k zdokonalování svých profesních schopností. Na páteční oběd připravili pomalu pečené hovězí maso ke svíčkové omáčce na smetaně. Jeho příprava spočívá v několikahodinovém pečení při nízkých teplotách a masu dodává křehkou a šťavnatou chuť.Vyzkoušeli si též přípravu masa metodou sous-vide. Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je to kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují  ve vodní lázni.